Både störst och bäst i väst och inte minst BORÅS!

Vi törs påstå att vi är västsverige’s största Brand&Risk företag. Nyligen gick Briab och Prevecon samman och magi har uppstått!

Nu vill vi se dubbel magi i Borås – se hit!! Läs mer om vad vi gör, hur vi gör det och vad som driver oss här på jobbapåbriab.se

Om affärsområdet

Fire Safety Engineering (FSE) består av branschens skarpaste tjänster och expertis inom Brandskyddprojektering. Detta är vår största affär idag, vårt ursprung och den uppdragsmässiga basen för vår framtid. Det är också här vi har vår största förändringsutmaning då branschen alltför länge stannat kvar i gamla hjulspår. Gamla vanor skapar dock nya möjligheter för den som vågar ta steget vidare. Vi jobbar här brett med ett antal frågor och digitaliseringen av vårt arbetssätt och vår leverans är kanske det som har högst prioritet idag.

Vår och din utmaning är att förändra och utveckla vårt arbetssätt samtidigt som vi blir ännu vassare på att ta tillvara på vår affär och vår lönsamhet. Vi vet att våra kunder värderar oss och det vi gör högt, vilket är en fantastisk utgångspunkt för att lyckas. I det här området är vi drygt 80 medarbetare

Om rollen
Vi söker nu en Brandkonsult till vårt område FSE. Rollen är stationerad i Göteborg, ett kontor och en marknad som är ledande och i en spännande tillväxtfas med mycket goda framtidsutsikter. Som Brandkonsult hos oss arbetar du tätt tillsammans med våra kunder i utmanade och utvecklande projekt inom bland annat nybyggnation och ombyggnation. Då du är nära kunderna kommer du vara en viktig nyckelspelare i vår affär. Det är därför viktigt att du trivs i en affärsmässig roll då tjänsten bland annat innebär att identifiera och fånga upp behov utifrån Briabs produkt- och tjänsteportfölj. Dina dagar kommer innehålla stora variation då du ena dagen träffar våra kunder och andra dagen arbetar självständigt i projekt. Vi tror därför att du trivs bäst i en koordinerande och samverkande roll där du får vara den som håller i alla trådar. Tjänsten kommer också innebära att handleda, stötta och lyssna in både våra kunder och dina kollegor.

Dela gärna