Under hösten bjuder Prevecon på frukostseminarier i Borås, Göteborg, Halmstad, Stockholm och Uddevalla med temat nya energibärare. 

Vi behöver ett samhälle som är mer klimatvänligt. Det innebär att våra fossila bränslen håller på att fasas ut, och istället kommer nya energibärare i form av bland annat batterier och vätgas. Vi har dem i våra bilar som vi kör in i våra garage, privata som offentliga. Vi behöver t.ex. batterier i våra byggnader för att lagra den energi som solceller alstrar för att kunna användas när solen inte lyser o.s.v. Vad är problemet? Vilka är konsekvenserna av bränder i dessa nya energibärare? Vad säger myndigheterna om t.ex. batterier i våra byggnader och vad rekommenderar Prevecon? Detta är några av de frågor som vi ska försöka besvara under frukostseminariet.

För mer information och för anmälan av dig och de av dina kollegor som kan vara intresserade följ länken nedan.Vi börjar med drop-in frukost kl. 07:30, föreläsningen börjar kl. 08:00 och håller på till 09:00. Efteråt finns vi på plats för att diskutera vidare och svara på frågor i ämnet.

Borås – 8 oktober
Halmstad – 9 oktober
Göteborg – 22 oktober
Stockholm – 17 oktober
Uddevalla – 23 oktober

Till anmälan!

Dela gärna