Karriär

Våra lediga tjänster hittar du i menyn till vänster. Är du erfaren brandingenjör är du alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera hur en framtid hos oss kan te sig.

Vi på Prevecon

Prevecon är ett företag i stadig tillväxt. Vi levererar tjänster inom brandskydd och riskhantering till fastighetsägare, aktörer inom byggsektorn och inom industrin. För närvarande är vi omkring 25 anställda och har kontor på sex platser i södra Sverige. Vi vill fortsätta växa och vår vision är att bli det självklara valet av leverantör inom vår sektor. Samtidigt som vi växer vill vi bibehålla det lilla företagets nära kontaktvägar och öppna samarbetsklimat. För oss är det viktigt att tillväxten sker med rätt medarbetare och vi hoppas att du är en av dem.

På Prevecon vill vi att konsultyrket skall vara ett bra val i livets alla faser. I ett litet företag syns individerna och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i ett lag med mentorskap och god stämning. Vi tror att grunden för ett väl fungerande företag är att medarbetarna mår bra. Därför uppmuntrar vi t.ex. till träning genom att erbjuda tid till träningen under arbetstid. Vi strävar efter att en normal arbetsvecka inte ska innebära övertid och vi erbjuder en god arbetsmiljö i centralt belägna kontor. Hos Prevecon har du stora möjligheter att själv ta ansvar för och påverka din arbetssituation. En kontinuerlig kompetensutveckling är en självklarhet för att utveckla både medarbetare och företaget.

Kontakt

Tveka inte att kontakta någon av oss direkt om du vill veta mer om Prevecon och vilka möjligheter vi kan erbjuda dig.

Dan Sylvén Cornelius

Dan Sylvén Cornelius

Fredrik Hellgren

Fredrik Hellgren

Gunilla Nilsson

Gunilla Nilsson