Prevecon logotyp

Brandingenjörer till Prevecons kontor i Göteborg och Stockholm

Vi har behov av förstärkning med brandingenjörer till våra kontor i Göteborg och Stockholm. Vi söker dig med examen som brandingenjör och något års arbetslivserfarenhet som konsult eller från räddningstjänsten. Vi ser även gärna sökanden som nyligen har tagit eller snart kommer att ta examen som brandingenjör.

Våra kontor i Göteborg och Stockholm erbjuder en bra arbetsmiljö i centralt belägna kontor inom vallgraven i Göteborg samt i Gamla Stan i Stockholm.

Prevecon är ett företag som tror på konsultyrket som ett bra val i livets alla faser. Vi är måna om vår personal och våra medarbetare har stor möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och ett stort ansvar. I ett litet företag syns individerna och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i ett lag med mentorskap och god stämning.

Om rollen:

Prevecon har många nya projekt i både i Göteborg och Stockholm och vi söker dig som vill utvecklas i arbetet med att hjälpa våra kunder med brandskyddsfrågor. Idag är vi ett 20-tal specialister med varierande bakgrund, allt från brandingenjörer med räddningstjänstbakgrund till civilingenjörer och byggnadsingenjörer med olika specialisering. Tillsammans har vi den kunskap som behövs för att hjälpa våra kunder med expertis inom brandskydd och riskhantering.

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas i ditt yrke. Vi expanderar och utvecklas snabbt vilket betyder att det finns många olika sätt för dig att fortsätta din karriär på hos oss, kanske som teamleader för en grupp ingenjörer, eller gå vidare och bli teknikansvarig för något specifikt teknikområde. Hos oss finns möjligheten att vara med och påverka vilka projekt du vill arbeta med och hur vi kommer arbeta i framtiden.

Vi värdesätter engagerade personer som vill vara med och driva utvecklingen av vår verksamhet, likväl som att se till att våra kunder har bästa möjliga brandskydd och riskhantering. Teamen i Göteborg och Stockholm består av erfarna brandingenjörer/civilingenjörer med omfattande kunskap inom brand och risk.

En dag på jobbet:

På Prevecon arbetar vi i varierande projekt; allt från nya köpcentrum, sjukhus och bostadskvarter till ombyggnad av kulturmärkta byggnader och personantalsberäkningar för större evenemang. Vi är med i de första skedet av projekt med principlösningar för nybyggnad likväl som vi detaljprojekterar brandskyddet under projektets gång, finns tillhanda för entreprenören att rådfråga under byggtiden och slutligen gör utförandekontroll på byggnaden när den står klar. Vi erbjuder kunden lösningar baserat på både förenklad dimensionering enligt BBR och analytiska lösningar med hjälp av bland annat rökfyllnads- och utrymningssimuleringar.

På Prevecon hjälper vi även fastighetsägare, och nyttjare, med inventeringar av befintligt brandskydd. Som anställd hos Prevecon kommer du få chansen att delta i en mängd olika projekt i alla faser.

Personal Stockholm

Ansökan:

Ansök till tjänsten genom trycka på knappen nedan och registrera dig. Det går också bra använda samma knapp för att bli kontaktad av oss för mer information om möjligheterna på Prevecon. Vår rekryteringsansvarig kontaktar dig när ansökan registrerats.

Vi utvärderar ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dan Sylvén Cornelius

Dan Sylvén Cornelius

Gunilla Nilsson

Gunilla Nilsson

Vi på Prevecon

Prevecon är ett företag i stadig tillväxt. Vi levererar tjänster inom brandskydd och riskhantering till fastighetsägare, aktörer inom byggsektorn och inom industrin. För närvarande är vi omkring 25 anställda och har kontor på sex platser i södra Sverige. Vi vill fortsätta växa och vår vision är att bli det självklara valet av leverantör inom vår sektor. Samtidigt som vi växer vill vi bibehålla det lilla företagets nära kontaktvägar och öppna samarbetsklimat. För oss är det viktigt att tillväxten sker med rätt medarbetare och vi hoppas att du är en av dem.

På Prevecon vill vi att konsultyrket skall vara ett bra val i livets alla faser. I ett litet företag syns individerna och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i ett lag med mentorskap och god stämning. Vi tror att grunden för ett väl fungerande företag är att medarbetarna mår bra. Därför uppmuntrar vi t.ex. till träning genom att erbjuda tid till träningen under arbetstid. Vi strävar efter att en normal arbetsvecka inte ska innebära övertid och vi erbjuder en god arbetsmiljö i centralt belägna kontor. Hos Prevecon har du stora möjligheter att själv ta ansvar för och påverka din arbetssituation. En kontinuerlig kompetensutveckling är en självklarhet för att utveckla både medarbetare och företaget.