Prevecon logotyp

Erfaren brandingenjör i Göteborgsregionen som söker förändringDags att byta jobb!

Har du tidigare erfarenhet som konsult och vill tillbaka? Jobbar du som konsult idag men vill åt en förändring? Om vi står för förändringen så tar du med dig erfarenheten som brandkonsult, ska vi säga så? Perfekt, då är det bara att läsa vidare!

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill ta fram och leverera anpassade brandtekniska lösningar, trivs i mötet med kunder och kollegor, vill leda uppdrag, vill lära ut och lära nytt och samtidigt fortsätta utvecklas i din roll.

Prevecon besitter en bred kompetens inom brandskydd och riskhantering och för att möta våra kunders efterfrågan behöver bli fler. Vi expanderar och utvecklas snabbt vilket betyder att det finns många olika sätt för dig att fortsätta din karriär på hos oss, kanske som lagledare för en grupp ingenjörer, eller gå vidare och bli teknikansvarig för något specifikt område. Hos oss finns möjligheten att vara med och påverka hur vi och du själv kommer att arbeta i framtiden. 

Vilka är Prevecon?

Prevecon vill att konsultyrket skall vara rätt val i livets alla faser och vi vet att grunden för ett väl fungerande företag är att medarbetarna mår bra och trivs på sin arbetsplats. För att uppnå detta lyssnar vi till vad medarbetarna själva har för idéer och synpunkter vilket ständigt förbättrar både företaget och medarbetarens egen situation. Ett helhetsgrepp kring arbetsmiljön utgör för oss ett viktigt fokusområde. Detta återspeglas bland annat i att vi strävar efter att en normal arbetsvecka inte ska innebära övertid. Vi uppmuntrar till fysisk aktivitet genom att erbjuda tid till träning under arbetstid samtidigt som vi är lokaliserade i centralt belägna kontor för att underlätta pendling till arbetet.  

Vi är ett 20-tal specialister med varierande bakgrund, allt från brandingenjörer med räddningstjänstbakgrund till civilingenjörer och byggnadsingenjörer med olika specialisering.

För närvarande har vi kontor på fem platser i södra Sverige och Göteborgskontoret hittar du Kungsgatan/Kyrkogatan, ett stenkast från Centralstationen. Var du håller till är inte avgörande, vi erbjuder en flexibilitet när det gäller varifrån du arbetar och hur du vill lägga upp dina arbetsdag.

Vi vill fortsätta växa, och vår vision är att bli det självklara valet av leverantör inom både brand och riskhantering. Samtidigt som vi växer vill vi bibehålla våra nära kontaktvägar och öppna samarbetsklimat för oss är det viktigt att tillväxten sker med rätt medarbetare, och du är förhoppningsvis en av dem. 

 

Personal Stockholm

Läser du fortfarande? Bra!

Vi skulle kunna berätta ännu mer om oss och om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig men för att du skall orka läsa hela annonsen så berättar vi mer om Prevecon när vi ses.  

Så vem är då du?

  • Du är en examinerad Brandingenjör och kanske även Civ.ing. Riskhantering med minst 5 års erfarenhet inom yrket som konsult.
  • Du är en social person som trivs bra i mötet med kunder och kollegor.  
  • Du har en vilja att lära dig mer och delar gärna med dig av det du kan, både till kollegor och omsatt till en lösning för kunden.  
  • Och – Du är tillräckligt nyfiken Prevecon som arbetsplats för att trycka på knappen nedan eller lyfta på luren 

Hör av dig till vår kontorschef i Göteborg, Gunilla Nilsson, eller vår VD, Fredrik Hellgren.

Ansökan:

Ansök till tjänsten genom trycka på knappen nedan och registrera dig. Det går också bra använda samma knapp för att bli kontaktad av oss för mer information om möjligheterna på Prevecon. Vår rekryteringsansvarig kontaktar dig när ansökan registrerats.

Vi har valt att inte sätta ett sista ansökningsdatum, inkomna ansökningar kommer istället att bemötas kontinuerligt och så länge annonsen ligger uppe på hemsidan finns möjligheten kvar!

Gunilla Nilsson

Gunilla Nilsson

Vi på Prevecon

Prevecon är ett företag i stadig tillväxt. Vi levererar tjänster inom brandskydd och riskhantering till fastighetsägare, aktörer inom byggsektorn och inom industrin. För närvarande är vi omkring 25 anställda och har kontor på sex platser i södra Sverige. Vi vill fortsätta växa och vår vision är att bli det självklara valet av leverantör inom vår sektor. Samtidigt som vi växer vill vi bibehålla det lilla företagets nära kontaktvägar och öppna samarbetsklimat. För oss är det viktigt att tillväxten sker med rätt medarbetare och vi hoppas att du är en av dem.

På Prevecon vill vi att konsultyrket skall vara ett bra val i livets alla faser. I ett litet företag syns individerna och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i ett lag med mentorskap och god stämning. Vi tror att grunden för ett väl fungerande företag är att medarbetarna mår bra. Därför uppmuntrar vi t.ex. till träning genom att erbjuda tid till träningen under arbetstid. Vi strävar efter att en normal arbetsvecka inte ska innebära övertid och vi erbjuder en god arbetsmiljö i centralt belägna kontor. Hos Prevecon har du stora möjligheter att själv ta ansvar för och påverka din arbetssituation. En kontinuerlig kompetensutveckling är en självklarhet för att utveckla både medarbetare och företaget.